Arendal Jiu Jitsu klubb - Aktiviteter

Norsk English  

Kontaktinfo

Klubbtelefon
37098900
Betjent i treningstid (ukedager 17.00 og utover kvelden).

Klubbmobil
91120003
Hele dagen

Epost
AK (Arrangements Komiteen)
GK (Graderings Komiteen)
Styret (Drift)
Web (Internett ansvarlig)
Utstyr (Salg av utstyr)

Hvor er vi?

Vi har laget en liten veiviser for å hjelpe nye medlemmer å finne oss!

Veiviseren finner du her.

Nedlasting

NB! Bruk høyre museknapp og "lagre mål som" for å laste ned Word dokumenter. Bruker du venste knapp åpnes dokumentet i Internet Explorer, noe som kan ta litt tid.

LoginTilfeldig sitat eller ordtak
Fred er frihet i ro
Cicero

Arrangementer i AJJK

Det holder ikke alltid med fysisk fostring, derfor har vi i Arendal Jiu Jitsu klubb flere aktiviteter utover vanlig trening. Hvert halvår settes det opp en plan for arrangementer som skal gjennomføres, vi gjør ting som å gå ut og spise pizza og bowle, ha karneval, videokvelder og supersøndager (bare for barn) og noen ganger arrangerer vi kurs som massasje, førstehjelp, aromaterapi osv.

Ansvaret for arrangementene ligger hos arrangementskomiteen. Arrangementskomiteen er basert på frivillig innsats, og alle som vil kan være med. AK ledes i skrivende øyeblikk av styret i Arendal Jiu Jitsu Klubb.

Ønsker du å bidra på arrangementene, ta gjerne kontakt med styret. Styret er også interessert i å komme i kontakt med folk som ønsker å ta ansvar for arrangementer, eller har gode ideer til nye arrangementer.

Lagt inn: 23.09.2002 23:23:04

Aktiviteter

Utover trening har Arendal Jiu Jitsu klubb diverse arrangementer, leirer og messer vi deltar på. Noen av disse arrangerer vi selv blant annet Budoleiren og Myraleiren. Noen av arrangemetene er Jiu Jitsu eller Budo relaterte mens andre er ren underholdning eller aktivitet.

Av ikke budo relaterte arrangementer kan blant annet "pizza og bowling kveld" og "supersøndag" nevnes. Disse og en del andre arrangementer arrangeres av klubbens Arrangementskomite.

Av arrangementer som vi ikke selv arrangerer men vi deltar på kan Idrettsleiren, Myramessa og Barneidrettsdagen nevnes.
Lagt inn: 23.09.2002 23:22:50

Leirer

Leirer er en viktig del av selvutvikling, man møter nye mennesker og nye stilarter som en kan lære mye av. Vi har 3 faste leirer i året, 2 av disse er Arendal Jiu Jitsu klubb arrangør av.

Våren


På våren arrangerer vi Budoleiren for ungdom og voksne, Budoleiren er et meget vellykket prosjekt takket være godt samarbeid med andre kampsportsklubber i distriktet. Leiren går ut på at alle skal få prøve alle stilarter, og kommende år (2001) ønsker vi å ha dørene åpne for alle også folk som ikke trener i noen klubb. Mer om budoleiren kan du finne på siden for Budoleiren 2000.

Sommeren


Om sommeren tar vi heller ikke fri fra treningsmoro, for da drar vi til Sommerleiren i Risør for å trene og ha det gøy. Leiren er delt opp i 2 deler, en for barn og en for voksne. Dette er en leir med lang tradisjon nå og alle bør i det minste dra bort en gang.

Barna har leir i helga. Det kommer mange flinke instruktører som finner på masse moro. Alle deltakerne har egen kontaktperson som er tilgjengelig til enhver tid. Overnatting skjer i sikre omgivelser i Risørhallen med vakter døgnet rundt, Mat er inkludert i prisen, så ingen går rundt og er sultne.

Voksne har 5 dager med trening, det kommer mange høyt respekterte instruktører fra rundt om i verden, du kan f.eks. teste ting som Arnis, Aiki Jutsu, Capoeira osv. På kveldene tennes Budogrillen og langbordet dekkes og man får en mulighet til å treffe treningspartnere og instruktører på utsiden av matta.

Høsten


På høsten har vi Myraleiren som i god tradisjon arrangeres på myra grendehus, egentlig er dette som 2 leirer; en for barn og en for voksne,

Andre leirer


De som trodde det var slutt på leirene nå tar feil.

På våren(april-mai) pleier noen å dra på leir i Hjørring, Danmark.
På høsten er det leir i Sverige.
Også i Mandal arrangeres det leir.

Informasjon om kommende leirer eller seminarer vil dukke opp her.
Lagt inn: 23.09.2002 23:25:11
 

Ingen aktive brukere.

Aktive gjester: 0

Antall besøkende siden 18.Juli.2002 : Disabled

Application started :