Aktiviteter - Diverse

Norsk English  

Kontaktinfo

Klubbtelefon
37098900
Betjent i treningstid (ukedager 17.00 og utover kvelden).

Klubbmobil
91120003
Hele dagen

Epost
AK (Arrangements Komiteen)
GK (Graderings Komiteen)
Styret (Drift)
Web (Internett ansvarlig)
Utstyr (Salg av utstyr)

Hvor er vi?

Vi har laget en liten veiviser for å hjelpe nye medlemmer å finne oss!

Veiviseren finner du her.

Nedlasting

NB! Bruk høyre museknapp og "lagre mål som" for å laste ned Word dokumenter. Bruker du venste knapp åpnes dokumentet i Internet Explorer, noe som kan ta litt tid.

LoginTilfeldig sitat eller ordtak
Even overweight cats instinctively know the cardinal rule: when fat, arrange yourself in slim poses.
John Weitz

Søndag 6. juni var Arendal Jiu Jitsu Klubb til stede på Barneidrettsdagen på Fevik. Mange kom og besøkte oss, og alle de andre aktivitetene. Arrangementet var for barn og unge mellom 4 og 15 år, og ble arrangert for 16. gang. Det ble en flott dag i det fine været. De som var trenere fra klubben denne dagen var Malene, Kjetil, Lone, Petter, Carl Are og Alf Kristian.
I omtrent 2 måneder (september-oktober 2008) har jeg vært i Göteborg, der tok jeg turen innom en av de to Jiu Jitsu klubbene jeg fant ved hjelp av litt søking på internett. Klubben jeg valgte å dra til var Göteborgs Ju-jutsu Klubb (www.gjjk.se), den er på samme størrelse som Arendal Jiu Jitsu klubb. De har to stilarter som trenes den ene er Ju-jutsu kai, og den andre er Sportju-Jutsu. Mitt valg falt på Ju-jutsu kai, som også er hovedstilarten som praktiseres i klubben.


Tirsdagstrening med Jesper (Blått, brunt og sort gruppen) Vinjar har også lurt seg inn blant de hvitkledde

Mitt første møte med klubben var veldig positivt, jeg stakk innom med drakt i baggen, fortalte at jeg kom fra Norge og skulle bo her i Göteborg en stund fremover og at jeg trener og instruerer Jiu Jitsu i Norge. Og i god Budo ånd ble jeg invitert inn på matta sammen med blått, brunt og sort gruppa. Denne gruppen har 2 instruktører på tirsdager er Jesper Sohlström (3.dan) instruktør og på torsdager er det Johan Osbjer (2.dan) som har gruppa.

Ju-jutsu kai er den mest vanlige stilarten i Sverige, den ble utviklet på 1970-tallet og har visse ting til felles med En Shin Ruy, ting som kast, fellinger og nedleggelser. Av ting som er forskjellige kan man nevne: forskjellig guardstilling; baklengs rulle utføres slik vi gjorde den på tidlig 1990-tall; navn på teknikker varierer litt(ikke veldig overraskende); retninger som brukes for balansebrudd og bevegelsesmønster er ikke 100% likt til En Shin Ryu(vi bruker mer 45 grader og sirkelbevegelse); på visse områder er En Shin Ryu hardere enn Ju-Jutsu kai; og ned og opp fra Seiza gjøres slik vi gjorde tidligere. Dette er bare noen av det som skiller stilartene våre, men det er forskjellene som gjør det morsomt og spennende å besøke andre klubber.

For å gi de en liten smak på En Shin Ryu, har jeg også instruert en økt her, hvor de fikk se noen av forskjellene mellom stilartene.

Alt i alt var turen til Göteborgs Ju-jutsu Klubb positiv, jeg møtte mange dyktige utøvere og høstet masse nyttig erfaring jeg kan ta med videre både personlig og i videre utvikling av En Shin Ryu. Men aller viktigst er det å stifte nye bekjentskaper innen budomiljøet andre steder.

Jeg retter en stor takk til Göteborgs Ju-jutsu Klubb og spesielt Jesper og Johan som lot meg få lov til å være med å trene hos de tiden jeg var her i Gøteborg.

Her kan du finne noen bilder fra besøket.

Carl Are Dreier Hopen (2.dan)
Arendal Jiu Jitsu klubb
En Shin Ryu Jiu Jitsu
 

Ingen aktive brukere.

Aktive gjester: 0

Antall besøkende siden 18.Juli.2002 : Disabled

Application started :